sunnuntai 20. toukokuuta 2012

20.5

                          Miorakas 7kk<3







Olen ottanut kasan videoita joita voisin kanssa lisäillä tänne!

torstai 17. toukokuuta 2012

17.5

Maanantain kirjoitus oli ajastettu. Sunnuntai-iltainen huonovointisuus iski kunnon taudiksi. Olen ollut ihan vuoteen oma. Heikottaa, kuumetta, ihankuin joku olisi ajanut jyrällä päälle, käheä ääni ja vaikka mitä.

Kävin tänään lääkärissäkin, tosin lääkäriä en nähnyt ja hoitaja oli sitämieltä että angiinaa se vain on. Itse en usko angiinaan vaan luulen kyseessä olevan flunssa, poskiontelotulehdus ja vti.

Onneksi äiti on ollut hoitamassa Mioo joten olen saannut levättyä. Ehkäpä tämä tästä taas, positiivisesti kun ajatellaan.

Ainiin, Mio nousi tänään jalkojani pitkin seisomaan, niin iso poika jo! <3

                                                     Mio ja kummitäti helmikuussa.

maanantai 14. toukokuuta 2012

Oma koti

Mion syntyessä asuimme äitini luona. Mutta näiden kuukausien aikana on tapahtunut kaikenlaista, kuten se, että olemme muuttaneet omaan kotiin.

Pelkäsin alussa muuttoa. Mietin miten ihmeessä pärjäämme kaksin, tuleeko meille ikävä. Valtaako meille hirveä yksinäisyys.

Nyt 2,5kk tässä asuneena voin sanoa että pelkäsin turhaan. Tottakai välillä tulee yksinäinen olo mutta kyllä tämä oma koti on ihana. Äidin luona on mukava käydä mutta aina kotiin tultaessa tulee se olo että tämä on se meidän koti.


Asumme Mion kanssa 35m2 kaksiossa. Pienen pieni kaksio mutta riittää tällähetkellä meille. Asunnossamme ei ole omaa eteistä vaan ulko-ovesta tullaan suoraan "keittiöön". Tässä on avokeittiö joka on kuitenkin eristettynä omaksi koska keittiön ja olohuoneen välissä on baaritiski ja sen päällä kaapisto, joka rajaa keittiön omaksi. Olohuone näkyykin kuvassa. Makuuhuone on vaatimattoman pieni jonne ei mahdu kuin oma 120cm leveä sänkyni ja Mion pinnasänky. Kylpyhuone on suhteellisen iso, tummalla lattialaatalla ja puukatolla. Myös parveke on todella iso ja lasitettu, kesäksi siitä saakin ihan kokonaan lisähuoneen tuomaan tilaa.

Asuttamamme talo on vain 6kk vanha joten remonttia tänne ei saa tehdä. Olisin halunnut tehdä pintaremonttia ja maalata/tapetoida muutaman seinän. Onneksi lattiassa on laminaattilattia joka tuo edes jotain väriä. Olen myös tuonnut väriä asuntoon tummilla verhoilla ja erilaisilla tekstiileillä.


Tässä vielä hienoa, paintilla tehty pohjapiirrustus kodistamme.

Ja mikä parasta, Mio aloittaa syksyllä päiväkodin, joka on tässä samassa rakennuksessa, kuin kotimme. Aamuisin ei ole pitkä matka viedä poika päiväkotiin ennenkuin itse lähden kouluun/töihin.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä.

Kirjoitin jo äitienpäivästämme, mutta ajattelin laittaa vielä kuvia tästä ihanasta päivästä.


Sain omilta isovanhemmiltani tälläisen ihanan ruusupuskan jonka laitoin lasiseen kukkapurkkiin ja koristekiviä sekaan.


 Tein siskoni kanssa tälläisen kakun meidän äidinluokse. Äiti ei arvannutkaan, mitä tyttäret puuhasivat hänen selkänsä takana.
Äitini on keliaakikko jotensuklainen kakkupohja on tehty gluteenittomiin jauhoihin, sisällä on suklaamousea. Päällä suklaata, tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa.


Mio sai päällensä tämän ihanan bodyn. Tämä oli pikkuisen päällä myös jouluna ja onkin jo todella todella nafti.



 Kotiin tultuamme Mio sai kaadettua lelulaatikkonsa sisällön lattialle. Äitini serkku lahjoitti meille kasan leluja ja nyt tuntuu, kuin noita leluja olisi kaikkialla. Kuvassa ei edes ole kaikkia mitä tästä huushollista löytyy


Bodyn lisäksi Miolla oli tälläiset henkselihousut ja valkoinen kauluspaita. Ihana kun saa pukea lapsensa niinkuin itse haluaa. Vauvoille löytyykin aina kaikkea ihanaa kun itselleni on todella vaikea löytää mitään.


Kamera kulki kyllä kokoajan mukana mutta kuvia ei tullut otettua isovanhempieni luota jossa oli myös enoni vaimoineen ja toisen enoni vaimo meidän perheen lisäksi.

Kaikenkaikkiaan elämäni ensinmäinen äitienpäivä oli aivan ihana. Sää suosi meitä ja olo oli todella onnellinen.

13.5

Ensinmäinen äitienpäivä.

Eilinen ilta oli aika vaikea meille molemmille joten kipitimme äidin hellään huomaan yöksi. Äiti toi yöllä jo itselleni lajaksi kaula- ja rannekorusetin jossa hopeiset sydämmet.

Itse olin aamulla Mion kanssa ensinmäisinä hereillä joten teimme aamupal äidille sänkyyn jonka jälkeen lähdin siskoni kanssa valmistamaan yllätyskakkua kotiini. Äiti oli otettu kakusta ja kortista. Myös Mio antoi mummille itse "piirtämän" kortin ja magneetin.

Kävimme myös omilla isovanhemmillani syömässä currya ja kahvittelemassa.

Nyt ollaan taas kotona, sain tehtyä Miolle ruokia pakkaseen, mutta nyt iski hirveän kipeä olo. Toivottavasti tämä olisi vain väsymystä.

Perään vielä kuvia kuukausien varrelta.





Heisan.

Äitini kertoi erään hänen bloginsa lukian ihmetelleen miksen ole kirjoittanut koska olisi kiinnostavaa kuulla mitä meille kuuluu.

Olen aloittanut aikoinaan monta blogia, mutta aina kadotan sen innostuksen. Tai en ehdi tai muista ja ja.

Ehkä otan itseäni niskasta kiinni ja koitan edes välillä muistaa kertoa kuulumisia koska tiedän, että eräitä henkilöitä se kiinnostaa.

Viikkoa vaille 7kk rakkaani on tällähetkellä 70-71cm ja 7.4kg kokoinen pieni poika.

                                                        
                                                                                                                                 



Kaikki kolme kuvaa tammi- ja helmikuulta. Ja ennenkaikkea, minun omasta sylivauvastani on tullut jo näin iso poika!