torstai 22. joulukuuta 2011

22/12

Long time no see.  Hulinaa ja vilinää mutta ehkä nyt olisi taas hetki aikaa.


Koitin laittaa Mion ristiäiskuvia mutta ei bloggeri tahdo toimia, koitetaan myöhemmin uudestaan.

Meillä on ollut nukkumisen kanssa nyt kuukauden tosi vaikeaa ja eilen meillä kotona kävikin uniterapeutti, nyt pidetään unipäiväkirjaa ja vuoden alussa katsotaan miten hän voi auttaa meitä kunnolla.

Isyysasiasta ei ole vieläkään kuulunut, tai no sen verta tiedän ettei Mion isä ole vastannut puhelimeen ja lastenvalvoja on nyt laittanu virka-apupyyntöä espooseen.

Me etsitään Mion kanssa omaa kotia joka tuntuu olevan vaikea löytää, joko liian hintavia tai huonolla paikalla. Hyvinkäällä on muutamia asuinalueita joihin en suostu pienen lapsen kanssa muuttamaan, en mistään hinnasta. Muutaman sopivan asunnon olen löytänyt mutta ne on sitten vuokrattu ihmisille jotka ovat työssäkäyviä ja lapsettomia. Tuntuu aika pahalta ettei kukaan tunnu ymmärtävän kuinka kipeästi me tarvitsemme omaa kotia. Onneksi perhetyöntekijä kirjoitti meille suosituksia kaupungin, vvo:n ja saton asuntoihin.

Mio on nukkunut nyt melkein 4 tuntia päiväunia, muuten ihan mukava mutta unen olisi pitänyt ajoittua aikaisemppaa. Koitin saada Miota päiväunille jo yhdeltä kun kävimme ulkoilemassa mutta eihän tuo pikkuinen nukahtanut. Nyt hän vetää sikeitä sitterissä jonka vihdoin sain hankittua kun löysin sattumalta ihanan ja edullisen.

Huomenna viimeisille jouluostoksille ja sitten rauhoittumaan jouluun, joulufiilis on kyllä aivan kadoksissa kun luntakaan ei ole.

1 kommentti:

  1. miks täällo vaaleenpunanen tausta ja mio on poika? :D terveisin rakas siskosi janari<3

    VastaaPoista