keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Voihan selkä

Mullahan on ollut selkä rempallaan jo aika kauan. Varsinkin kesän jälkeen tuo on ollut enenpi ja vähempiä kipeämpi ja ravannut sitä lääkärissä näyttämässä, kunnes vihdoin sain lähetteen magneettikuvauksiin.

Virallisia tuloksia en ole vielä kuullut, mutta koska jouduin tänään lähtemään kovien kipujen takia päivystykseen, sain VIHDOIN alustavan diagnoosin.

Välilevynpullistuma.

Toisaalta oli helpoitus saada vihdoin joku syy, miksi mun selkäni on todella kipeä,  mutta samalla aika musertava. Mutta en saa lannistua, varsinkaan kun kyseinen asia on hyvin suurella todennäköisyydellä hoidettavissa fysioterapialla, liikuntaa harrastamalla ja kasalla kipulääkkeitä.

Tällähetkellä huolettaa ehkä tuo lääkitys, Voltarenia, Sirdalunia ja Tramalia. Tramalia onneksi vain tarvittaessa, mutta en todellakaan uskalla kyseistä lääkettä ottaa kun poikani on kotona. En halua riskeerata mitään, jos tuo saa minut aivan töttörööksi.

Lääkäri ns saarnasikin hyvin kauan eri lääkkeistä, hänen kantasa oli, ettei hän kirjoita mitään codeini tai bentsopohjaisia lääkkeitä nuorille ihmisille. Ja että on tälläisiä ja tuollaisia kipulääkkeitä, tuo maksaa enemmän ja sitten vielä tämänäin.
Pyörittelin itse silmiä, koska enhän minä voi tietää mikä olisi paras ja mikä ei, lääkärinhän se pitäisi tietää eikä alkaa latelemaan kaikkea läpi.

Tosin, sen verta tiedän että Tramalhan on opioideihin kuuluva kipulääke. Sain -07 keuhkoleikkauksen jälkeen morfiinia josta huomasin saavani vierotusoireita lopetuksen jälkeen, mitä jos tästäkin tulee samaan?

Toivotaan ettei.
Kello on jo ihan liikaa ja pääni ihan "pilvessä" ensinmäisen coktailin jäljiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti