torstai 22. elokuuta 2013

Päivä 13 – Tällä viikolla

Loppuviikko alkaa uhkaavasti lähestyä.

Huomenna on jo perjantain ja viimeinen koulupäivä tälle viikolle. Jos en väärin muista, niin huomenna on 2 tuntia ammattietiikkaa ja kaksi tuntia kehityspsykologiaa. Koulun jälkeen käyn ruokalassa syömässä ja lähden parin luokkalaiseni kanssa tekemään erästä kouluprojektia joka korvaa yhden oppitunnin.
Tämän jälkeen haen Mion tarhasta ja lähdemme tapaamaan meidän entistä tukihenkilöä joka itseasiassa on minulla erään aineen opettajana koulussa.

Lauantaina Mio menee kummeilleen päiväksi kun minä lähen käymään muutaman ystävän kanssa Porvoossa. En ole koskaan siellä käynnyt joten varmastikkin on mielenkiintoinen reissu tulossa.

Sunnuntaille ei ole mitään suunnitelmia, varmaankin vain olemme kotona, katsomme lastenohjelmia ja teemme pannukakkua herkuksi.

Alkuviikko meni oikeastaan vain koulussa ja kotona, en ainakaan muista että olisimme erikoisempia tehneet. Veljeni on käynnyt melkein jokapäivä nopeasti piipahtamassa ja siskoni oli eilen muutaman tunnin.  Ai niin, kävinhän eilen päivystyksessä kun selkäni naksahti taas. Monta tuntia sai jonottaa ja vain sen takia, että sai kipulääkkeeksi erästä ahdistuslääkettä. En ihan ymmärtänyt lääkärin logiikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti