torstai 1. elokuuta 2013

Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään

Olen todella huono syömään aamiasta, todella todella harvoin syön aamuisin. Ei vain ole nälkä ja useinmiten minulla on hiukan huono olo aamuisin.

Join tölkin batterya  vähän jälkeen 12 ja puolikkaan proteinipatukan, mutta koska patukka oli todella kuivaa ja äklön makuista, en pystynyt sitä syömään loppuun.

Rupesin Mion päiväuniaikaan tekemään päiväruokaa jota söimmekin heti Mion herättyä noin puoli 2.
Tänään ateriana oli kotitekoisia lihapullia raejuustotäytteellä, kermakastiketta ja perunamuussia johon sekoitin tuoreita herneitä.

Asioilla ollessamme join toisen batterytölkin. Olen myös syönnyt pitkin päivää tuoreita herneitä n.1dl verran.

Iltapalaksi söin muutaman paahtoleivän oivariinillä ja balkan makkaralla.

Juuri ennen koneen avaamista söin vanilijakinuskijäätelöä 1.5dl ja nyt elokuvaa katsoessa meillä on siskon kanssa juustonaksu pussi auki.

Tiedän, ettei päivän ateriat ole huimia ja paljon paremminkin voisi syödä, mutta vieläkin pienen flunssan ja voimattomuuden alaisena en ole jaksanut hirveästi ruokaan panostaa eikä ruoka ole maistunutkaan.

Mio on kyllä syönnyt ihan ok, aamulla ruisleivän, pikkutomaatteja omasta puskasta ja mehukeittoa. Päiväuninen jälkeen tuota lihapullamuusia, yhden pätkispatukan jonka äitini hänelle osti asioilla, kotona lisää perunamuussia ja vähän rahkaa. Iltapalaksi paahtoleivän ja maitoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti