maanantai 5. elokuuta 2013

Päivä 6 – Minun päiväni

Sunnuntaipäivä.

Heräsin aamulla tajuttomaan närästykseen huomatakseni nukkuvani erittäin epämielyttävässä asennossa.
Olin järjestänyt lauantaiksi tupaantuliaiset uuteen kotiimme ja siskoni jäi yöksi poikaystävänsä kanssa jolloin luovutin sänkyni heille ja nukuin itse sohvalla.

Nousin ylös ja kävin pesemässä kasvoni jonka jälkeen kömmin takaisin sohvalle katselemaan tv:tä.
Äitini toi Mion 11 aikaan, annoin Miolle välipalaa ja katsoimme subtv junioria.

Siskoni heräsi ja saatteli poikaystävänsä naapuriini. Sen jälkeen kävin itse suihkussa ja kaupassa hakemassa Batteryä ja nuudeleita valkosipulipatongin kanssa. Hiukan sen jälkeen ulkoilutimme koiran.

Kello riensi ja lähdimme Mion kanssa pelaamaan mölkkyä erään ryhmän kanssa, Mio juoksenteli ympäri rautatiemuseota kun itse pelasin kierroksen, toista en jaksanut enään kun vieläkin aika flunssainen olo. Pelaamassa viihdyimme 2 tuntia josta menimme kotiin, mutta aika nopeasti päätimmekin lähteä Keravalla erään ystäväni ja hänen poikansa luokse kyläilemään. Loppupeleissä kello olikin jo 20 vaille 9 kun tulimme kotiin.
Mio kiukutteli yöunille mennessä aika paljon ja nukahti vasta 15 yli 11. Taitaa pientä jännittää myös huomenna alkava päiväkoti.

Käytin koiran lenkillä, söin iltapalaa ja nyt kirjoitan tätä, kello tosin rientää jo ihan liikaa joten pää tyynyyn on seuraava suunnitelma (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti