torstai 24. marraskuuta 2011

24/11

Eilen oli huipakka päivä, vaunulenkin aikana päätin tarkistaa tilin saldon ajatuksella "varmaan kymmenen senttiä ". Yllätys oli mukava kun äpäivärahat olivat tulleet, muistin että maksupäivä olisi ollut vasta perjantaina.

Kiireenvilkkaa kotiin ja Mio äidille hetkeksi, minulla oli tasan 2 farkut jotka toiset tippuvat jalasta kokoajan ja toiset revenneet mukavasti joten uusille tuli tarvetta. Olen tykästynyt Lindexiin josta löydän melkein aina itselleni housut, niin myön eilen kaksin kappalein, matkaan tarttui myös yksi ihan perus pitkähihainen ja flanellipaita/mekko, Miolle pitkähihainen ja sukkahousut.

Ostosten jälkeen lähdimme äitini ja Mion kanssa katsomaan siskoani toiselle paikkakunnalle missä hän on. Vierailun jälkeen piipahdimme vielä kaupoilla hakemassa karvakorvalle ruokaa.

Luulin illalla saanneeni Mion nukahtamaan jo kahdeltatoista omaan sänkyyn mutta ei, tulin alakertaan tekemään itselleni leipää mutta se keskeytyi kun Mio heräsi. Pienen oli niin vaikea nukahtaa illalla, ei kelvannut tutti, ei maito, sylissä rauhoittu hetkeksi mutta taas kitinä jatkui.  Lopulta puin pojan ja pakkasin hänet autoon mutta ei siitäkään tullut mitään, käännyin ensinmäisissä liikennevaloissa takaisin kotiin kun Mion itku teki itsellenikin niin pahaa.

Lopulta kolmenaikaan poitsu nukahti sänkyyni josta varovasti siirsin hänet omaan vuoteeseen, laitoin vielä varmuudenvuoksi sellaisen vedettävän pehmosoittimen päälle kun Mio siitä musiikista pitää.

Kolmesta nukuttiin seitsemään ja siitä vielä syönnin jälkeen melkein kahteentoista.

Lapsen isän uusi nainen laittoi viestiä joka sai veren kiehumaan. En vain voi ymmärtää heidän aattelutapaansa.

Mutta nyt laatuaikaa pienen kullan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti