tiistai 29. marraskuuta 2011

29/11

Pientä hiljaiseloa. Tää pikkuäiti oli lauantaina pikkujouluissa ja sen jälkeen on ollut Mion kanssa vähän vaikeat yöt joten itse en ole hirveästi jaksanut tehdä mitään.

Mio on nyt  viikon ajan kitissyt  nukkumaan mentäessä ja viimeiset pariyötä ollaan valvottu monen monta tuntia kitisten ja itkien, välillä oikein sydäntä kirpaisee kuulla kun pieni itkee. Yritin tänään kysellä neuvolasta neuvoa mutta siellä ei oikein sanottu mitään. Muutaman ihmisen kanssa asiaa pohtinut ja miettinyt vaihtoehtoja.  Olisiko se koliikkia? Toisaalta me ei itketä niin paljon kuin koliikkiin vaadittaisiin. Entäs sitten refluks? Ehkä voisikin, toisaalta itkuu tapahtuu vain yöllä. Maitoallergiaa en usko koska iho-oireita ei ole.  Tai sitten vain kasvukipuja,  lapsihan kasvaa nukkuessaan ja kun päivät nukutaan paljon, niin illalla tekee kipeää.

Aloitettiin kyllä syömään cuplatonia jos se helpottaisi. Ja vaihdettiin d-tipat öljypohjaisesta vesipohjaan.

Meillä oli tänään Mion lääkäri ja minun jälkitarkistus. Mittoja 1kk ja 9 päivän iässä oli 57cm ja 4395g. Iso poika jo, ei ihme jos tekee kipeää kun pituutta tullut 8 senttiä kuukaudessa.

Nyt unille kun poika juuri nukahti, saa itsekkin nukuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti